Turistikum d.o.o.   Hiša z razgledom | Lighthouse Holding | Arenda nepremičnine kontakt
 
Arenda nepremičnine oddaja počitniške kapacitete  
O nas Poslovna priložnost
 
Najem hiše, vile ali apartmaja
 

NAJEM VILE

 

Vila Sistiana leži na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam

 
 
Vila Friuli leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.
 
 

Moderna vila Del Mare s podgledom na morje, s prekrasnim ogrevanim bazenom, vrtom primernim za sončenje in vrtne barbecue piknike, bližina plaž in še več.

 
 
NAJEM SOBE ALI APARTMAJA
 
Do podrobnosti premišljena oprema, izbrani ekskluzivni materiali, ustrežljivo in profesionalno osebje, vse to so karakteristike novega namestitvenega objekta v Ljubljani. V čudovitem okolju ponuja Hotel Vault Ljubljana ekskluzivno bivanje tudi za zahtevnejše popotnike ali poslovne goste.
 
 
Več o Apartmajih Več o najemu apartmaja ali sobe
 
Več o Vilah Več o najemu Vile